Termékajánló

Bemutatkozás

Tisztelt Látogatónk! 

Üdvözöljük az ATLAS-Sport Kft. hivatalos honlapján!

 

A céget 1989-ben alapította Lovász István György, többszörös világ- és Európa-bajnok erőemelő. 1971-ben Magyarországon elsőként, saját gyártású kondicionáló gépekkel felszerelt edzőtermet nyitott.

Az ATLAS-Sport Kft. főként a testépítésben, illetve testedzésben használatos edzőtermi kondicionáló gépeket, edzőpadokat és azok tartozékait, kiegészítőit gyártja. Szem előtt tartva a lehető legjobb felhasználási, megbízhatósági és minőségi jellemzőket, valamint a kedvező ár-érték arány megtartását. 

 

Az ATLAS-Sport Kft. egy dinamikusan fejlődő vállalat, számos hazai és külföldi edzőteremben megtalálhatók a cégünk által gyártott eszközök.  Megrendelőink főként a kisebb-nagyobb kondicionáló termek, a sportegyesületek, az oktatási és állami intézmények, magánszemélyek. 

Fontosnak tartjuk vásárlóink véleményét és tapasztalatait, hiszen ezek a visszajelzések segítséget nyújtanak számunkra a termékek további fejlesztésében, tökéletesebbé tételében. Hiszünk abban, hogy a fejlődés a megfelelő információk cseréje útján érhető el. 

 

Szlogenünk: „Ha testileg hanyatlasz, segít rajtad az ATLAS!”

Webáruház készítés