Új jelszó kérése
Hírlevél
Házhozszállítás

Bemutatkozás

Tisztelt Látogatónk! 

Üdvözöljük az ATLAS-Sport Kft. hivatalos honlapján.

 
-A céget 1989-ben alapította Lovász István György,
többszörös világ- és Európa-bajnok erőemelő.

1971-ben, Magyarországon elsőként, saját gyártású kondicionáló gépeivel felszerelt edzőtermet nyitott meg. Az azóta eltelt 47 esztendő rengeteg tapasztalatot nyújtott a gyártás, a használhatóság és a megbízhatóság terén. 

-Elsődleges célunk a testépítésben, illetve testedzésben használatos kondicionáló gépek, edzőpadok és azok tartozékainak, kiegészítőinek gyártása, szem előtt tartva a lehető legjobb felhasználási, megbízhatósági és minőségi jellemzőket, valamint a kedvező ár-érték arány megtartását. 

-Az ATLAS-Sport Kft. egy dinamikusan fejlődő vállalat, számos ismert szervezet használta és használja mind a mai napig a cégünk által gyártott eszközöket, mint pl. NATO, Nemzeti Sportközpontok, egyetemek, állami intézmények, kondicionáló termek és még sokan mások. 

-Fontosnak tartjuk vásárlóink véleményét és tapasztalatait, hiszen ezek a visszajelzések segítséget nyújtanak számunkra a termékek további fejlesztésében, tökéletesebbé tételében. Hiszünk abban, hogy a fejlődés a megfelelő információk cseréje útján érhető el. 

 

Szlogenünk: „Ha testileg hanyatlasz, segít rajtad az ATLAS!”

Webáruház készítés